Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: Team Belgium op de Olympische Spelen

www.youtube.com - 6 augustus
Dankzij al haar spelers steunt de Nationale Loterij de atleten van Team Belgium die op dit moment in Tokio hun dromen najagen. Wist je dat wie in de top-8 eindigt een mooie premie ontvangt van de Nationale Loterij? Ontdek meer exclusieve interviews met onze Top8 atleten op de website van de Nationale Loterij. #meerdanspelen

Goede Doelen:
Dankzij al haar spelers steunt de Nationale Loterij de atleten van Team Belgium die in Tokio hun olympische dromen najagen. Zo beloont de Nationale Loterij bijvoorbeeld iedereen die in de top 8 eindigt met een mooie premie. Ontdek een aantal exclusieve interviews met onze olympische toppers op de website van de Nationale Loterij.

Cookie policy