Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nieuw op GoedeDoelen.be: vzw StandAUT

www.goededoelen.be - 6 augustus

Wij hebben de vzw StandAUT (erkend en gepubliceerd BS 16/05/2019) opgericht die als doel heeft het organiseren van activiteiten, workshops en evenementen van én voor kinderen tot en met 12 jaar met Autisme Spectrum Stoornissen en andere (verstandelijke) beperkingen.

Goede Doelen:
StandAUT is een gloednieuwe vzw die het recht op creativiteit wil garanderen voor kinderen jonger dan twaalf jaar, met een ontwikkelings- of gedragsproblematiek. De ‘AUT’ in de naam verwijst naar de autismespectrumstoornis. Toch focust de organisatie zich niet enkel op deze doelgroep. Ze wil namelijk een veilige plaats bieden aan alle kinderen die om bepaalde redenen niet de nodige kansen krijgen om hun creativiteit te uiten.

Cookie policy