Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: preventie en bestrijding van geweld tegen kinderen, jongeren en vrouwen

www.vleva.eu - 5 februari

In het kader van het programma « Rechten, Gelijkheid en Burgerschap » lanceert de Europese Commissie een projectoproep die gericht is op de preventie en de bestrijding van gendergerelateerd geweld, online geweld tegen vrouwen, geweld tegen kinderen en geweld van leeftijdsgenoten onder kinderen.

Goede Doelen:
In het kader van het programma ‘rechten, gelijkheid en burgerschap’ lanceert de Europese Commissie een projectoproep die gericht is op de preventie en bestrijding van gendergerelateerd geweld en geweld tegen kinderen. Zet jouw organisatie een project op poten dat de gelijkheid en de rechten van mensen bevordert en beschermt? Dien jouw kandidatuur dan uiterlijk in op 1 april 2020 om kans te maken op subsidiëring. Financiële steun vanaf €75.000.

Cookie policy