Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Pop-upwinkel steunt goede doelen voor dieren

www.hln.be - 4 mei

Bornemnaar Paulus Ielegems opent een pop-upwinkel voor het goede doel. “De opbrengst van de kledij en accessoires met opschrift ‘Je Suis Animal’ gaat naar goede doelen gelinkt aan dierenwelzijn.

Goede Doelen:
Bijna tien jaar geleden richtte Bornemnaar Paulus Ielegems zijn Facebookgroep ‘Je Suis Animal’ op. Hiermee brengt hij dierenleed onder de aandacht. Omdat Paulus meer wou doen met het concept, bouwde hij zijn tuinhuis om tot pop-upwinkel met bedrukte t-shirts, hoodies, petten en meer. Een van de goede doelen die hij wil ondersteunen is De Zonnegloed in Oostvleteren. Die organisatie vangt verlaten, misbruikte en verwaarloosde in- en uitheemse wilde dieren op.

Cookie policy