Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Met de steun van de Nationale Loterij: atleten Team Belgium

www.youtube.com - 3 augustus
Dankzij al haar spelers steunt de Nationale Loterij de atleten van Team Belgium die op dit moment in Tokio hun dromen najagen. Wist je dat wie in de top-8 eindigt een mooie premie ontvangt van de Nationale Loterij? Ook de supporters thuis zetten zich maar beter schrap om onze Belgische atleten naar een medaille te schreeuwen. #meerdanspelen

Goede Doelen:
Dankzij al haar spelers steunt de Nationale Loterij de atleten van Team Belgium die op dit moment tijdens de Olympische Spelen in Tokio hun dromen najagen. Wist je dat wie in de top 8 eindigt een mooie premie ontvangt van de Nationale Loterij? Samen met de supporters thuis zet de organisatie zich schrap om onze Belgische atleten naar een medaille te schreeuwen.

Cookie policy