Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: veiligheid en preventie in Brussel

bps-bpv.brussels - 3 juni

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent – via Brussel Preventie & Veiligheid (BPV) – subsidies toe aan verenigingen actief in de gewestelijke preventie- en veiligheidsketen.

Goede Doelen:
Deze projectoproep nodigt goede doelen uit om bij te dragen aan de uitvoering van specifieke maatregelen van het Globaal Veiligheids- en Preventieplan 2021- 2024. Om voor financiering in aanmerking te komen, moeten verenigingsprojecten betrekking hebben op een van de volgende sectoren: fysieke en mentale integriteit van mensen, polarisatie en radicalisering, drugs en verslavingen, mensenhandel en mensensmokkel, mobiliteit en verkeersveiligheid, milieu en overlast, crisisbeheer en veerkracht. Een totaalbedrag van 3.500.000 € zal worden verdeeld onder de geselecteerde projecten om de uitvoering ervan mogelijk te maken. Dien uw project in vóór 28 juni 2021.

Cookie policy