Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Koning Boudewijnstichting steunt solidariteit met slachtoffers overstromingen

www.kbs-frb.be - 2 augustus
Het noodweer van de voorbije dagen eiste een zware tol aan mensenlevens en materiële schade. De verhalen en beelden van de slachtoffers van de watersnood treffen ons. De vragen om te helpen zijn talrijk. Wij zetten onze middelen, knowhow en netwerken graag in om de solidariteit van burgers met medeburgers te versterken. Vooral ook voor organisaties die werken met kwetsbare mensen.

Goede Doelen:
Het noodweer van de afgelopen tijd eiste een zware menselijke en materiële tol. De Koning Boudewijnstichting zet haar middelen, knowhow en netwerken in om onderlinge solidariteit tussen burgers te versterken. Vooral met het oog op organisaties die met kwetsbare mensen werken. Wil jij de slachtoffers van de watersnood in jouw regio helpen? Ons Centrum voor Filantropie ondersteunt je daar graag in. Alvast bedankt voor jouw hartverwarmend engagement!

Cookie policy