Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

TEAL: het eerste Vlaamse 'circular community center'

stadslab2050.be - 2 januari

Een gezellige houten skichalet achteraan ‘t Werkhuys in de Borgerhoutse Reizigersstraat? Nope, het TEAL-center is vanaf 23 december 2019 het eerste circular community center in Vlaanderen. 

Goede Doelen:
Sinds 23 december 2019 is het TEAL-center, achter ’t Werkhuys in Borgerhout, het eerste circulair community center in Vlaanderen. TEAL staat voor Transformerende Eco-Artistieke Levensstijl. Garsett Larosse is de projectleider. Als eco-ondernemer werkt hij al dertig jaar aan hefboomprojecten voor duurzame ontwikkeling. En die komen nu samen in het TEAL-center. “Innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen krijg je vooral als je alle stakeholders op een fysieke plek samenbrengt”, legt Larosse uit. 

Cookie policy