Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: begeleider/maatschappelijk werker kinder- en jongerencluster vzw KARUS

www.karus.be - 1 juni

Omwille van de uitbreiding van de zorg voor kinderen en jongeren, zoeken we voor de afdelingen in de kinder- en jongerencluster nl. Kaap, Branding, Jovo, Dam, Dageraad en Cadans, enthousiaste begeleiders ter versterking van de zorg tijdens, voor en na de opname. We stellen deze vacature breed open om creatieve en flexibele medewerkers aan te trekken.

Goede Doelen:
Vzw KARUS zet zich dagelijks in voor warme en toonaangevende geestelijke gezondheidszorg. Op verschillende locaties in regio Gent heeft de organisatie een zorgcapaciteit van 643 bedden/plaatsen. Omwille van de uitbreiding van de zorg voor kinderen en jongeren, zoekt KARUS voor hun afdelingen in de kinder- en jongerencluster enthousiaste begeleiders ter versterking van de zorg vóór, tijdens en na de opname. Interesse? Solliciteer dan via de website.

Cookie policy