Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Projectoproep: duurzame landbouw of voeding

www.growfunding.be - 1 april

Een mobiele keuken waarrond je samen kan koken met voedseloverschotten. Een participatief buurtrestaurant met aandacht voor lokale en duurzame producten.

Goede Doelen:
Heeft jouw organisatie een leuk idee voor een project rond duurzame landbouw of voeding? Heb je niet de nodige middelen of praktische oplossingen om dat idee uit te werken? Dan is deze projectoproep van Bond Beter Leefmilieu en Growfunding iets voor jou. Als jouw projectidee gekozen wordt, helpen zij het inhoudelijk uit te werken, begeleiden ze je bij het opzetten van een crowdfunding-campagne én ondersteunen ze je communicatie en zoektocht naar sponsors. Je kan je idee nog indienen tot en met 17 april 2022.

Cookie policy