Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fondsen van de Koning Boudewijnstichting

 Funds

 

De databank van Goededoelen.be bevat betrouwbare gegevens van meer dan 400 Fondsen van de Koning Boudewijnstichting. Via deze Fondsen van personen, verenigingen en bedrijven worden projecten van goede doelen financieel gesteund.

 

🔍  Ik zoek informatie over Fondsen 

Druk op de knop hieronder om een Fonds te zoeken. Het Fonds waar je meer informatie over zoekt, vind je gemakkelijk terug via het zoekvenster. Bekijk je de geregistreerde Fondsen liever per actiedomein (bv. armoede, jongeren, gezondheid, …)? Dan kan je onze lijst filteren via de uitgebreide zoekfunctie.

Ben je eerder op zoek naar informatie over één van onze bijna 4.900 goede doelen? Zet je zoektocht dan hier verder.

 

📌  Ik wil een Fonds steunen

Zin om een Fonds te steunen? Veel van onze Fondsen voorzien op hun profielpagina een knop om snel en eenvoudig een online gift over te maken.

 

ZOEK EEN FONDS
Cookie policy