Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

’t Ey (Fonds Vrienden van) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten om culturele activiteiten te organiseren in het Waasland, met een focus op folk - en akoestische muziek uit verschillende culturen en op wereldmuziek.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
De vzw ’t Ey heeft als doel het creëren, organiseren en verspreiden van culturele manifestaties, bevorderen van folk- en volksmuziek, plastische kunsten en theater in het Waasland. De focus ligt hierbij op kwetsbare en akoestische muziek, uit diverse culturen en wereldmuziek. Bijkomend streeft ’t Ey…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw ’t Ey heeft als doel het creëren, organiseren en verspreiden van culturele manifestaties, bevorderen van folk- en volksmuziek, plastische kunsten en theater in het Waasland. De focus ligt hierbij op kwetsbare en akoestische muziek, uit diverse culturen en wereldmuziek. Bijkomend streeft ’t Ey na middels cultuuruitwisseling (muzikale) folkloristische tradities te laten versmelten in onze hedendaagse (muzikale) samenleving. Door het samenbrengen van een breed en divers publiek hoopt de vereniging bij te dragen aan wederzijdse kennisopbouw en daarmee aan een verdraagzamere en respectvollere wereld. De vrienden van ’t EY wensen middelen in te zamelen om diverse projecten van de vzw te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy