Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Damiaanmuseum (Fonds Vrienden Van Damiaanmuseum) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die het geboortehuis van pater Damiaan toegankelijk houden voor toekomstige generaties als plaats voor informatie, ontmoeting en engagement

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Damiaanmuseum vzw heeft als doel heeft het materieel en immaterieel patrimonium van Damiaan tot verder behoud te bewaren en te valoriseren, voor het publiek toegankelijk te maken en als erfgoed en gedachtegoed over te dragen op de huidige samenleving en de volgende generaties. De vzw…

LANGE BESCHRIJVING

Damiaanmuseum vzw heeft als doel heeft het materieel en immaterieel patrimonium van Damiaan tot verder behoud te bewaren en te valoriseren, voor het publiek toegankelijk te maken en als erfgoed en gedachtegoed over te dragen op de huidige samenleving en de volgende generaties. De vzw wenst de toegang tot de site van het geboortehuis van Damiaan voor toekomstige generaties te verzekeren, niet alleen als een verzamelplaats van informatie, maar ook als een plaats van bezinning en inspiratie, als een bron van geestelijke en spirituele herbronning, als een plaats van ontmoeting en dialoog tussen culturen, religies en levensbeschouwingen, als een aansporing en oproep tot maatschappelijk engagement. Via het Fonds Vrienden Van Damiaanmuseum hebben filantropen zich verenigd om samen giften te werven met als doel diverse projecten van vzw Damiaanmuseum te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy