Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

deSingel Fonds Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Projecten ondersteunen van deSingel, een internationaal kunstcentrum voor theater, dans, muziek en architectuur in Antwerpen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds ondersteunt projecten van deSingel in de meest brede zin van het woord, onder andere de realisatie van voorstellingen, (socio-culturele) activiteiten, publicaties, lezingen, ... De komende jaren steunt het Fonds Let's Go Urban Dance Company en Violencia, twee artistieke initiatieven die kansen bieden aan…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds ondersteunt projecten van deSingel in de meest brede zin van het woord, onder andere de realisatie van voorstellingen, (socio-culturele) activiteiten, publicaties, lezingen, ... De komende jaren steunt het Fonds Let's Go Urban Dance Company en Violencia, twee artistieke initiatieven die kansen bieden aan kwetsbare talentvolle jongeren.

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy