Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

A.B. (Fonds A.B.) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Naast medisch wetenschappelijk onderzoek steunt het Fonds ook projecten voor het welzijn van gehandicapte kinderen en projecten bij natuurrampen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Wetenschappelijk onderzoek


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds A.B. ondersteunt het medisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de ziekte Alzheimer. Ondersteuning zal prioritair gegeven worden aan projecten die bij FNRS worden voorgelegd. Daarnaast is het Fonds bezorgd om het welzijn van gehandicapte kinderen en ondersteunt hiertoe projecten van Handicap International…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds A.B. ondersteunt het medisch wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de ziekte Alzheimer. Ondersteuning zal prioritair gegeven worden aan projecten die bij FNRS worden voorgelegd. Daarnaast is het Fonds bezorgd om het welzijn van gehandicapte kinderen en ondersteunt hiertoe projecten van Handicap International en IRSA. Het Fonds kan eveneens opgeroepen worden voor ondersteuning bij natuurrampen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
PROJECTEN
  • Adrian Ivanoiu - UCL: GABAergic neurotransmission in Alzheimer’s disease

    2016 - Alzheimer's disease (AD) is traditionally regarded as a clinico-pathological entity, in which cognitive and behavioral impairments are associated with the presence of typical brain lesions (amyloid deposits and abnormal tau protein structures). Unfortunately, the extensive research focusing on these lesions did not alter…

    MEER


Cookie policy