Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

A Chacun son Cervin (Fonds A Chacun son Cervin) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het Fonds ondersteunt onderzoek naar leukemie, bloedziekten en kinderkanker. Het organiseert ook bergvakanties voor jongeren die worden behandeld in het universitaire ziekenhuis Saint Luc (Brussel) en dit als onderdeel van het genezingsproces.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Het doel van het Fonds is enerzijds het onderzoek naar leukemie, bloedziekten en kanker bij kinderen te steunen en anderzijds jonge meisjes en jongens die voor leukemie of andere vormen van kanker worden behandeld, tijdens hun genezingsproces de gelegenheid te geven een bergervaring op te…

LANGE BESCHRIJVING

Het doel van het Fonds is enerzijds het onderzoek naar leukemie, bloedziekten en kanker bij kinderen te steunen en anderzijds jonge meisjes en jongens die voor leukemie of andere vormen van kanker worden behandeld, tijdens hun genezingsproces de gelegenheid te geven een bergervaring op te doen. Zo vertrekken elk jaar een tiental jongeren in remissie naar de streek van Zermatt, Zwitserland, om er, vergezeld van een medisch team, trektochten in het hooggebergte te maken. Er is geen projectoproep voor dit Fonds.

MEER

FOTO' S

Cookie policy