Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

RestART Beirut (Fonds RestART Beirut) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steunen van projecten rond herstel, conservatie en promotie van het Libanees cultureel erfgoed.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
RestART Beirut is een Fonds voor de bescherming van kunst en collecties in Beiroet, Libanon. Haar eerste belangrijke project: de renovatie van de collecties van het "Palais Sursock" en de transformatie van dit gebouw tot een centrum voor cultuur, onderwijs en artistieke verspreiding. De explosie…

LANGE BESCHRIJVING

RestART Beirut is een Fonds voor de bescherming van kunst en collecties in Beiroet, Libanon. Haar eerste belangrijke project: de renovatie van de collecties van het "Palais Sursock" en de transformatie van dit gebouw tot een centrum voor cultuur, onderwijs en artistieke verspreiding. De explosie in de haven van Beiroet op 4 augustus 2020, in het hart van de historische wijk, heeft vele onschuldige slachtoffers geëist, duizenden mensen in een precaire situatie achtergelaten en schade toegebracht aan het kostbare architecturale erfgoed van Beiroet. Het RestART Beirut Fonds werd opgericht om de sociaaleconomische troeven van het Libanese culturele erfgoed nieuw leven in te blazen en te valoriseren door de rehabilitatie van de collecties van Beiroet te steunen.

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy