Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

AMADE pour l'Enfance (Fonds AMADE pour l'Enfance) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Wereldwijd de meest kwetsbare kinderen beschermen tegen geweld, uitbuiting en misbruik. Hun toegang tot onderwijs en gezondheidszorg bevorderen, en maatschappelijke veranderingen waar ze beter van worden, aanmoedigen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Kinder- en jongerenrechten - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds AMADE pour l'Enfance heeft tot doel de meest kwetsbare kinderen te beschermen tegen geweld, uitbuiting en misbruik, de ontwikkeling van kinderen te bevorderen door bij te dragen aan hun toegang tot onderwijs en gezondheidszorg, en maatschappelijke veranderingen waar ze beter van worden aan…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds AMADE pour l'Enfance heeft tot doel de meest kwetsbare kinderen te beschermen tegen geweld, uitbuiting en misbruik, de ontwikkeling van kinderen te bevorderen door bij te dragen aan hun toegang tot onderwijs en gezondheidszorg, en maatschappelijke veranderingen waar ze beter van worden aan te moedigen. Als zodanig zal het Fonds in overeenstemming met de organisatie AMADE (https://www.amade-mondiale.org/) directe steun verlenen aan projecten en organisaties over de hele wereld, en ook aan de activiteiten van AMADE zelf. Zij zal de filantropie en het mecenaat in hun voordeel aanmoedigen en daartoe in Europa en de rest van de wereld donaties inzamelen. Het Fonds kan elk initiatief ontwikkelen dat de verwezenlijking van zijn doel bevordert.

MEER

FOTO' S

MEER INFO


Cookie policy