Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fempower Initiative (Fempower Initiative Fund) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Gezondheids- en onderwijsinitiatieven steunen die het leven van meisjes en jonge vrouwen in achtergestelde gebieden in het Midden-Oosten verbeteren en hen mondiger maken.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening - Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Fempower Initiative gelooft dat iedereen de kans verdient om te leven en te groeien in een gelukkige, gezonde omgeving. Haar missie is om meisjes en jonge vrouwen in het Midden-Oosten in staat te stellen en aan te moedigen om hun volledige potentieel te bereiken. Het…

LANGE BESCHRIJVING

Fempower Initiative gelooft dat iedereen de kans verdient om te leven en te groeien in een gelukkige, gezonde omgeving. Haar missie is om meisjes en jonge vrouwen in het Midden-Oosten in staat te stellen en aan te moedigen om hun volledige potentieel te bereiken. Het Fonds richt zich op twee fundamentele rechten: toegang tot gezondheid en onderwijs, en het bieden van kansen aan jonge vrouwen om te groeien en gedijen in hun gemeenschap. Fempower Initiative steunt lokale organisaties om de beste zorg en kansen te bieden aan hen die daar het meest behoefte aan hebben.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

10.000€ - 25.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy