Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Renaissance (Fonds Renaissance, voor de vrouwen van Bukavu) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun voor zwangere vrouwen, kersverse moeders en pasgeboren baby's in Bukavu, DR Congo, via aankoop van medische apparatuur, opleiding voor medisch personeel, enz.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Gezondheid (fysieke) - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Renaissance zet zich in voor zwangere vrouwen, kersverse moeders en pasgeboren baby's in Bukavu, Oost-Congo. Het wil vrouwen en kinderen betere zorgen aanbieden voor, tijdens en na de bevalling. Zo wordt noodzakelijke apparatuur voor prenatale raadplegingen aangekocht, zorgverleners opgeleid en de infrastructuur en…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Renaissance zet zich in voor zwangere vrouwen, kersverse moeders en pasgeboren baby's in Bukavu, Oost-Congo. Het wil vrouwen en kinderen betere zorgen aanbieden voor, tijdens en na de bevalling. Zo wordt noodzakelijke apparatuur voor prenatale raadplegingen aangekocht, zorgverleners opgeleid en de infrastructuur en de werking van de verloskamer geoptimaliseerd. Daarnaast biedt het Fonds steun aan andere gezondheidsinitiatieven die zwangere vrouwen en baby's ten goede komen. Renaissance werd in 2013 opgericht door gynaecoloog Guy Verhulst en zijn vrouw Lut Sallet.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy