Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

3AMB pour l'éducation et la formation (Fonds 3AMB pour l'éducation et la formation) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Technische vorming en beroepsopleiding voor jongvolwassenen en toegang tot microkrediet voor de ontwikkeling van activiteiten die een inkomen genereren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

LANGE BESCHRIJVING
De filantropische actie is gericht op het onderwijs en de opleiding van jonge volwassenen in landen in moeilijkheden, buiten West-Europa. Het ondersteunt met name projecten die de kansen van jongeren op het verwerven van kwaliteitswerk willen vergroten en hun autonomie en ontplooiing willen garanderen. De…

LANGE BESCHRIJVING

De filantropische actie is gericht op het onderwijs en de opleiding van jonge volwassenen in landen in moeilijkheden, buiten West-Europa. Het ondersteunt met name projecten die de kansen van jongeren op het verwerven van kwaliteitswerk willen vergroten en hun autonomie en ontplooiing willen garanderen. De verleende steun financiert studiebeurzen, beroepsopleiding, installatie- of uitrustingskosten voor jonge mensen in Afrika en Azië. 3AMB steunt vooral de projecten en activiteiten van het Fonds ISAAN.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy