Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zuid-Afrika (Fonds Zuid-Afrika) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Kinderen en jongeren toegang geven tot kwaliteitsvol onderwijs en buitenschoolse activiteiten en jongeren die zich als vrijwilliger hebben ingezet voor de eigen gemeenschap de kans bieden om verder te studeren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doelstelling:Projecten, scholen en organisaties in Zuid-Afrika ondersteunen die kinderen en jongeren (buitenschools) onderwijs bieden van goede kwaliteit.Het betreft: kleuteronderwijs (op startende kleuterscholen en op Waldorfscholen - vrije scholen), basisonderwijs (op Waldorfscholen - vrije scholen) en activiteiten na school en tijdens de…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doelstelling:Projecten, scholen en organisaties in Zuid-Afrika ondersteunen die kinderen en jongeren (buitenschools) onderwijs bieden van goede kwaliteit.Het betreft: kleuteronderwijs (op startende kleuterscholen en op Waldorfscholen - vrije scholen), basisonderwijs (op Waldorfscholen - vrije scholen) en activiteiten na school en tijdens de vakanties. Jongeren adviseren en begeleiden in het vervolgonderwijs (beroepsonderwijs en universiteit) zodat ze een betere kans van slagen hebben. Een van de selectiecriteria is dat de jongere zich als vrijwilliger heeft ingezet voor de gemeenschap. Enkel op uitnodiging kan een kandidatuur voor projectsteun worden ingediend. Het Fonds aanvaardt geen spontane aanvragen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy