Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rentrée Numérique (Fonds Rentrée Numérique) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Kinderen uit kansarme gezinnen laten deelnemen aan het project ‘Rentrée Numérique’ in de Federatie Wallonië-Brussel. Doel: de leerlingen een minimale digitale bagage aanreiken waarmee ze volop kunnen meedraaien in onze snel veranderende wereld.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Rentrée Numérique verleent financiële steun aan scholen die deelnemen aan het proefproject Rentrée Numérique van de vzw Educit. Het Fonds heeft tot doel de integratie van digitale technologie in het secundair onderwijs in de Federatie Wallonië-Brussel te bevorderen. Met de financiële steun die…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Rentrée Numérique verleent financiële steun aan scholen die deelnemen aan het proefproject Rentrée Numérique van de vzw Educit. Het Fonds heeft tot doel de integratie van digitale technologie in het secundair onderwijs in de Federatie Wallonië-Brussel te bevorderen. Met de financiële steun die de scholen ontvangen, kunnen ze het deel van de financiering dekken dat de gezinnen moeten betalen voor de aankoop van een computer. Dit zorgt ervoor dat alle leerlingen uit alle gezinnen aan het project kunnen deelnemen en garandeert dus gelijkheid tussen alle leerlingen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy