Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

AMS Fonds Antwerp Management School voor Duurzaam en Innovatief Ondernemen Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Beurzen waarmee masterstudenten en beloftevolle ondernemers uit het Zuiden les kunnen volgen aan het UAMS (Antwerpen). Gevolgd door verdere begeleiding (ism lokale partners) in het thuisland van de bursalen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doelstelling het stimuleren van de ontwikkeling, coaching, vorming en opleiding van ondernemerstalent in het Zuiden. Het Fonds streeft naar een multiplicatoreffect. Dit gebeurt in overleg met alumni, overheden en organisaties die rond dit thema actief zijn in binnen- en buitenland en…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doelstelling het stimuleren van de ontwikkeling, coaching, vorming en opleiding van ondernemerstalent in het Zuiden. Het Fonds streeft naar een multiplicatoreffect. Dit gebeurt in overleg met alumni, overheden en organisaties die rond dit thema actief zijn in binnen- en buitenland en met het oog op duurzame en innovatieve resultaten.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy