Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Conynck (Fonds Roger De Conynck) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Studiebeurzen of de financiering van stages in het buitenland in vermaarde scholen of bij topfotografen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doel jonge fotografen te vormen door ze te helpen bij het uitbouwen van hun professionele loopbaan.In dit opzicht zal het Fonds zich engageren door het toekennen van beurzen, het organiseren of bekostigen van stages in het buitenland, door hun werken in…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doel jonge fotografen te vormen door ze te helpen bij het uitbouwen van hun professionele loopbaan.In dit opzicht zal het Fonds zich engageren door het toekennen van beurzen, het organiseren of bekostigen van stages in het buitenland, door hun werken in een kwaliteitsvolle context voor te stellen, door hun publicaties te bewerken of te ondersteunen, door het ondersteunen of organiseren van individuele of gemeenschappelijke tentoonstellingen, enz. Meer bepaald zal het Fonds beurzen kunnen toekennen voor studiereizen naar het buitenland in gerenommeerde scholen of bij gekende fotografen.Het Bestuurscomité van het Fonds zal jaarlijks laureaten selecteren die kunnen genieten van de tussenkomst van het Fonds. De laureaten zullen hierdoor kunnen deelnemen aan wedstrijden of audities naar keuze.

MEER


Cookie policy