Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Baere (Fonds Martha De Baere) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Projecten en initiatieven ondersteunen die personen met een sensoriële (auditieve en/of visuele) beperking begeleiden en versterken, om hun maatschappelijke integratie en ontplooiing te bevorderen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Martha De Baere steunt elk jaar innovatieve projecten die de inclusie van mensen met een visuele of auditieve handicap concreet versterken, zodat ze volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving. Zo neemt het Fonds jaarlijks deel aan de gegroepeerde oproep van de Koning Boudewijnstichting…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Martha De Baere steunt elk jaar innovatieve projecten die de inclusie van mensen met een visuele of auditieve handicap concreet versterken, zodat ze volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving. Zo neemt het Fonds jaarlijks deel aan de gegroepeerde oproep van de Koning Boudewijnstichting rond sensoriële handicap & inclusie.

MEER


Cookie policy