Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Davignon (Fonds Amélie Davignon) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Projecten in België steunen die kinderen en jongeren de nodige ondersteuning en begeleiding bieden om uit te groeien tot gelukkige volwassenen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds wil kinderen en jongeren helpen die gevaar lopen op maatschappelijke marginalisatie en kansarmoede. Met dit doel zal het Fonds, wereldwijd maar op de eerste plaats in België, financiële steun kunnen verlenen aan de meest uiteenlopende initiatieven en/of instellingen die kinderen in de onderwijsomgeving…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds wil kinderen en jongeren helpen die gevaar lopen op maatschappelijke marginalisatie en kansarmoede. Met dit doel zal het Fonds, wereldwijd maar op de eerste plaats in België, financiële steun kunnen verlenen aan de meest uiteenlopende initiatieven en/of instellingen die kinderen in de onderwijsomgeving houden en helpen. Het Fonds zal er in de mate van het mogelijke op toezien dat het zijn steunacties op langere termijn volhoudt, om de continuïteit, de stabiliteit en de follow-up te verzekeren van de initiatieven en/of instellingen die het helpt.

MEER


Cookie policy