Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rempart des Moines (Fonds Rempart des Moines) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Kinderen en jongeren uit de gemeenten van Brussel-centrum helpen op school, met speciale aandacht voor de huiswerkscholen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds 'Rempart des Moines' is in 2007 opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting met als doel studiebegeleiding te bieden aan kinderen en jongeren in hartje Brussel teneinde hun schoolse en professionele integratie te bevorderen. Het Fonds heeft van meet af aan de huiswerkklasjes van Don…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds 'Rempart des Moines' is in 2007 opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting met als doel studiebegeleiding te bieden aan kinderen en jongeren in hartje Brussel teneinde hun schoolse en professionele integratie te bevorderen. Het Fonds heeft van meet af aan de huiswerkklasjes van Don Bosco-Télé Service, gevestigd in de Papenvest ("Rempart des Moines") te Brussel, gesteund door de aankoop van materiaal voor de activiteiten en het huiswerk van de kinderen die de school bezoeken. Het Fonds organiseert geen projectoproep.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

< 10.000€


Cookie policy