Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

van Oldeneel tot Oldenzeel (Barones Monique van Oldeneel tot Oldenzeel Fonds) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Structurele (volgens de 'Venture Philanthropy' formule) en financiële steun aan verenigingen en ondernemingen in de sociale economie die werken aan de verbetering van de huisvesting en de levensomstandigheden van kansarme mensen in België.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Het Barones Monique van Oldeneel tot Oldenzeel Fonds steunt organisaties die de woon- en leefomgeving van mensen in armoede verbeteren. Er worden twee soorten steun toegekend via de projectoproepen: enerzijds een structurele steun volgens de ‘venture philanthropy’-formule voor organisaties die de woon- en leefomgeving van…

LANGE BESCHRIJVING

Het Barones Monique van Oldeneel tot Oldenzeel Fonds steunt organisaties die de woon- en leefomgeving van mensen in armoede verbeteren. Er worden twee soorten steun toegekend via de projectoproepen: enerzijds een structurele steun volgens de ‘venture philanthropy’-formule voor organisaties die de woon- en leefomgeving van kwetsbare personen verbeteren, anderzijds een meer bescheiden financiële steun in de sector van de huisvesting van kwetsbare personen.

MEER

FOTO' S

Cookie policy