Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

bpost (Fonds van bpost voor Alfabetisering) Bedrijfsfonds (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan innoverende of bewustmakingsprojecten rond alfabetisering van jongeren en volwassenen in België.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds van bpost voor Alfabetisering werd eind 1997 opgericht op initiatief van bpost met als doel het helpen bestrijden van de laaggeletterdheid in België. bpost lanceert jaarlijks een Kerstactie ten voordele van haar Fonds voor Alfabetisering.Voor elke zending met een kerstzegel , wordt 1…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds van bpost voor Alfabetisering werd eind 1997 opgericht op initiatief van bpost met als doel het helpen bestrijden van de laaggeletterdheid in België. bpost lanceert jaarlijks een Kerstactie ten voordele van haar Fonds voor Alfabetisering.Voor elke zending met een kerstzegel , wordt 1 eurocent voor het Fonds bestemd. Dankzij deze Kerstzegelactie kan het Fonds zijn actie rond preventie verder uitwerken. Het Fonds van bpost voor Alfabetisering heeft sinds zijn oprichting al meer dan 2 miljoen euro aan 250 projecten verdeeld. Via de verenigingen werden rechtstreeks en onrechtstreeks 150.000 mensen bereikt.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

MEER INFO


Cookie policy