Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rainbowhouse (Fonds Vrienden van Rainbowhouse) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die bijdragen tot een bredere aanvaarding en respect voor HoLeBiTrans groepen en individuen in de Brusselse regio.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Het Regenbooghuis is een Brusselse vzw, een tweetalige (Nederlands-Frans) structuur waarin de verschillende LGBTQI verenigingen en de individuele LGBTQI’s vertegenwoordigd zijn. De infobar is het centrale informatiepunt en de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de LGBTQI verenigingen en individuen. Het werkterrein van het Regenbooghuis is de…

LANGE BESCHRIJVING

Het Regenbooghuis is een Brusselse vzw, een tweetalige (Nederlands-Frans) structuur waarin de verschillende LGBTQI verenigingen en de individuele LGBTQI’s vertegenwoordigd zijn. De infobar is het centrale informatiepunt en de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de LGBTQI verenigingen en individuen. Het werkterrein van het Regenbooghuis is de Brusselse Regio en de groepen en verenigingen actief op het grondgebied van de Brusselse regio. Het Regenbooghuis wil de Brusselse HoLeBiTrans groepen, individuen en sympathisanten vertegenwoordigen en een plaats geven in de stad om zo tot een bredere acceptatie van LGBTQI’s in Brussel te komen. Een groep filantropen wenst via het Fonds Vrienden Van het Regenbooghuis projecten van de aangesloten verenigingen alsook haar vaste en punctuele projecten financieel te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy