Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fanny Meyers : mijn dochter heeft mij geïnspireerd

Fanny Meyers is vrijwillig bestuurslid bij de Brugse afdeling van Inclusief Vlaanderen, een vereniging voor mensen met een verstandelijke handicap. Daarnaast staat ze ook mee in voor de jonge leden van de vzw.

“Mijn jongste dochter Emma heeft me geïnspireerd om me aan te sluiten bij Inclusie Vlaanderen. Ze heeft een verstandelijke handicap en een stoornis op het autismespectrum. Iedereen heeft recht op ontspanning en die vinden we bij Inclusie Vlaanderen. De vereniging biedt activiteiten voor kinderen, groot of klein, die anders niet aan bod komen. Het enige dat we er moeten doen, is ons amuseren en zorgen dat onze kinderen zich goed voelen. Bovendien zijn we een soort van zelfhulpgroep. Alle ouders ondersteunen elkaar en dat geeft je het gevoel dat je er niet alleen voorstaat.”

“Inclusie Vlaanderen is natuurlijk niets zonder vrijwilligers. Zowel op het hoofdkantoor in Brussel als bij de lokale afdelingen zijn we dus steeds op zoek naar helpende helpen. Hierbij dus een warme oproep om je aan te sluiten bij onze vereniging!”

inclusiebaseline_logo_cmyk_klein.png

Meer informatie over Inclusie Vlaanderen

Cookie policy