Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Be Planet! : bescherm onze Planeet door concrete oplossingen aan te brengen!

beplanet.org

Ontdek Katrien Desrumaux die als Partnership Manager voor Be Planet werkt. Deze stichting ondersteunt innovatieve projecten en acties die een positieve impact hebben op het milieu.

Wat doet Be Planet zo allemaal?

Be Planet is een Belgische stichting die duurzame en innovatieve projecten met een positieve impact op het milieu steunt. Alle thema’s komen aan bod: mobiliteit, biodiversiteit, energie, voeding, … We richten ons op burgerverenigingen, vzw’s, coöperatieven en stichtingen. Als groene katalysator tussen de overheid, de burgers en bedrijven, zamelen we fondsen in en creëren we zo niet enkel een gunstige impact op het milieu, maar dragen we ook bij tot de positieve economie.

Mijn rol als partnership manager is voornamelijk om Be Planet in Vlaanderen te ontwikkelen, de projecten vanuit Nederlandstalige hoek op te volgen en win-win partnerships met bedrijven uit te werken.

Waarom werk je graag voor Be Planet?

Ik ben zelf begaan met het milieu. Ik ben vegetariër, verplaats mij met de fiets, het openbaar vervoer en doe aan autodelen, let op de verpakkingen, respecteer de seizoenskalender, …

Deze levensstijl kunnen doortrekken naar mijn professionele bezigheid is natuurlijk fantastisch. Dit laat me enerzijds toe om nog meer het verschil te maken en anderzijds om met gedrevenheid en enthousiasme bedrijven te overtuigen van het belang van Be Planet.

Heeft Be Planet hulp nodig?

Vrijwilligers zijn steeds welkom wiens taken uiteenlopend zijn.

Naast vrijwilligers, zijn we uiteraard nog meer op zoek naar burgers en bedrijven die helpen onze missie te realiseren. Spread the word!

 

Be Planet

 

 

 

Meer info over Be Planet op Goededoelen.be

Cookie policy